TPL_BEEZ5_LOGO

Одлука за избор на кандидат по интерен оглас бр. 01/2020 за пополнување на работно место со унапредување

Одлуката за избор на кандидат по интерен оглас бр. 01/2020 за пополнување на работно место со унапредување може да ја видите на следниов линк.